Helsingør

Bliv udstiller på en af Helsingørs største
publikumsuccesser 13. og 14. marts 2021

Deltag på Helsingør Messen 2021 og mød tusindvis af nye potentielle kunder. Med en stand på Helsingør Messen får du direkte kontakt med dine nuværende og kommende kunder. På Helsingør Messen bliver din virksomhed synlig gennem en afprøvet lokal event, som har eksisteret i 35 år.

Den gamle tanke om at handle med `de andres` gode kunder er stadig brugbar. Traditionen tro er der op mod 100 andre udstillere, der også genererer gæster til messen – disse er potentielt dine nye kunder. Helsingør Messen markedesføres i samarbejde med Mediecentret Nordsjælland. I ugen op til messen trykkes et tillæg om Helsingør Messen, der omdeles med Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland.

Som udstiller på Helsingør Messen kommer du blandt andet i godt selskab med Vordingborg Køkken, YouSee, Drømmeland, Frøsø Køkkenfornyelse, Verisure, OK Benzin, Toyota, Euromaster, weCare4u, GF Forsikring, Mad Med Mere samt omkring 100 andre lokale og nationale virksomheder, der præsenterer nyheder inden for bolig, have, bil, familie, personlig pleje samt lækkerier til ganen.  

Helsingør Hallen
Gl. Hellebækvej 63-65,
3000 Helsingør,
tlf. 49283975