Hillerød

Weekenden lørdag den 6. og søndag den 7. februar 2021 slår ROYAL STAGE dørene op for to fantastiske dage med Hillerød Messen ‘Nyt til Bolig & Familie’

Deltag på Hillerød Messen 2021 og mød tusindvis af nye potentielle kunder. Med en stand på Hillerød Messen får du direkte kontakt med dine nuværende og kommende kunder. Traditionen tro er der op mod 100 andre udstillere, der også genererer gæster til messen – disse er potentielt dine nye kunder. Hillerød Messen markedsføres i samarbejde med lokale foreninger og medier. I ugen op til messen trykkes et særtillæg om Hillerød Messen, der omdeles som et tillæg i lokalavisen.

Som udstiller på Hillerød Messen kommer du blandt andet i godt selskab med Vordingborg Køkken, YouSee, Drømmeland, Frøsø Køkkenfornyelse, Verisure, OK Benzin, Toyota, Euromaster, weCare4u, GF Forsikring, Mad Med Mere samt omkring 100 andre lokale og nationale virksomheder, der præsenterer nyheder inden for bolig, have, bil, familie, personlig pleje samt lækkerier til ganen.  

ROYAL STAGE  
Milnersvej 39,
3400 Hillerød
tlf. 48209120