Om Danmesser

DanMesser er arrangør bag de årlige tilbageværende forårsmesser ‘Nyt til bolig & familie’ i byerne Kalundborg, Hillerød, Roskilde, Køge, Næstved og Helsingør.

Allerede i 80’erne specialiserede DanMesser sig som messearrangør – dengang som henholdsvis Jung Messer og Helsingør Messerne, og har hvert år siden gennemført og videreudviklet messerne, med fokus på den moderne forbrugers interesser og behov.

Messerne er kendt som nogle af de største og mest velbesøgte bolig-, familie- og forbrugermesser i Danmark, hvor du møder en bred vifte af spændende udstillere med fokus på Bolig, Byggeri, Energi, Familie og Fritid. Sammen repræsenterer de noget af det bedste indenfor deres brancher.

Messerne er placeret i de bedste måneder for forbrugermesser og i byer med gode, store messehaller og et stort og købedygtigt publikum.

Vores professionelle messeteam sørger for en god og gnidningsløs afvikling af messerne, så udstillerne kan have fuld koncentration på kunder og kundeemner, i en afslappet og rolig atmosfære.

Du kan læse mere om forårets aktuelle messer her:

Nyt til bolig og familie

1.-2. februar 2020

Nyt til bolig og familie

8.-9. februar 2020

Nyt til bolig og familie

15.-16. februar 2020

Nyt til bolig og familie

29.-1. februar/marts 2020

Nyt til bolig og familie

14.-15. marts 2020

Nyt til bolig og familie

21.-22. marts 2020

Ønsker du stand på en eller flere messer, kontakt kundeservice på tlf. 22 72 42 01 eller mail til cr@danmesser.dk.